JACK & JACKY'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jack & Jacky's. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 19:59 Van de week voor het eerst daar gegeten en nu laten bezorgen, super lekker eten en goed verpakt aangekomen
18 feb 2024 om 17:53 Ik had geen eten in huis en moest snel wat eten voor ik weg ging, netjes snel geleverd en wat een heerlijke Sapje en broodje!!! Love it
13 feb 2024 om 19:50 Het duurde ongeveer 2 uur voor mijn bestelling er was. Het broodje was helaas in meerdere stukken gebroken en lastig te eten. De carrotcake zag eruit of deze een paar keer overreden was.
8 feb 2024 om 14:12 Heerlijke sandwich en sapje had ik besteld. Ik heb er van genoten.
24 jan 2024 om 13:51 Inmiddels al zo vaak hier besteld, heerlijk eten hebben ze. Als je geen zin/tijd hebt om iets te maken en toch gezond wil eten raad ik je aan om hier wat te bestellen. Dank jullie wel weer :))
30 dec 2023 om 14:33 Heel lekker
12 dec 2023 om 14:12 Vaak afgehaald in de zaak, medewerkers zijn er altijd vriendelijk. nu een keer besteld. Het was snel bezorgd en netjes ingepakt. De tuna sandwich is echt mijn favoriet. Heerlijk belegd en verse ingrediënten worden gebruikt. Helemaal top!!
2 nov 2023 om 12:07 Of je nou ter plekke eet of besteld hey is ALTIJD TOP!!
20 okt 2023 om 14:20 altijd lekker en optijd!!
20 okt 2023 om 13:30 Zo lekker!
26 sep 2023 om 16:07 Zoals altijd weer top! Of ik het nu bij ze in de zaak eet of bestel. Had voor het eerst wat anders genomen dan normaal en het verraste me positief
22 sep 2023 om 13:51 Snel en lekker!